Ruže

Slanje cveca
Ovim aranžmanom pokazaćete nežnost i osećajnost koju osećate prema nekom. Korpa od pruća, aranžirana ružama crvene boje i sezonskim zelenilom.. U polju DODATNE NAPOMENE možete naglasiti ukoliko želite da ruže budu u drugoj boji, ili ukoliko želite da uz ovaj aranžman pošaljete čokoladu, bombonjeru ili piće Vama dragoj osobi..

od 51.9 EUR (65.09 USD ili 6150.15 RSD.)
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

Bob

Nebitno.Hvala na usluzi.

Bob

Interesuje me da li porucilac bude obavesten kada primalac primi posiljku!!!!!!!!!!

pozdrav

pozdrav iz becha. bechenjeeeeee

Tim www.cvecara-online.com

@Sabine, U nasoj evidenciji nema nikakve porudzbenice od Vas. Osnova je popuniti porudzbenicu, pa Vas dalje kontaktiraju nasi komercijalisti. Sto se telefona tice, aktivan je do 15h, kao sto na sajtu i pise. Sto se samog sajta tice, do sada smo dobijali pohvale za njegovu jednostavnost od nasih klijenata, ali ako imate nekih primedbi, molim vas da nam poslajete mailom, a mi cemo se truditi da budemo bolji.

Sabine

Mislim da sam vec vise puta nesto preko interneta narucila i uvek sam uspela. Ali na ovom sajtu nisam uspela. Danas je rodjendan za koji sam htela poslati cvece. Pokusala sam sto puta nekoga od tima na telefon da dobijem. Uzas. Bas sam razocarena.

Aser

Kako da znam koliki je iznos dostave

Tim www.cvecara-online.com

@aser, troskovi dostave su razliciti u zavisnosti od mesta isporuke, nisu uracunati u osnovnu cenu.

z

Usluga je super! Cvijece isporuceno u tocno vrijeme. Hvala :) Sa zadovoljstvom cu opet koristito vas web site za narucivanje.

Tim Cvecara-Online.com

@Jelena Dostavljamo u Prijedor, naravno. Kao i u Banja Luku i Sarajevo i sva veća mesta u BiH

Jelena

Da li dostavljate cvece i u Prijedor?
Svi komentari