Parižanka

Slanje cveca
Sreća, ljubav, radost, poštovanje...sve je sadržano u buketu koji je pravi poklon za nekog kao što je ona! Kombinacija šarenog cveća (hrizaneme, margarete) u kombinaciji sa zelenilom i ukrasom. Možete birati veličinu buketa u polju DODATNE NAPOMENE prilikom naručivanja, kao i dodati slatkiš, piće, igračku ili balone.

od 34.9 EUR (43.04 USD ili 4135.65 RSD.)
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

DM77

Dostavljate li cvijece u Gorazde BiH

sanja

Da li dostavljate cvijece u Banja Luku? Hvala puno

Masan

Svaka cast ljudi, sva ocekivanja su i vise nego ispunjena. Veliki pozdrav!!!

Jasmin

Zelio bih samo da izrazim svoju zahvalnost i odusevljenje za profesionalno odradjen posao. Znam da je isporuka za Valentinovo zahtjevnija i da ima dosta musterija ali prevazisli ste i moja ocekivanja i jako sam sretan i zadovoljan odradjenim poslom. Supruga je dobila cvijece tacno na zahtjevani datum i vrijeme i za takve stvari ne postoji cijena, pogotovo na ovim nasim ex yu prostorima gdje je online kupovina jos uvijek u fazi razvoja. Svaka cast za profesionalnu uslugu!

Anonimno:

stvarno ste super samo ako moze brze sa isporukom.

Sani iz Slovenije

Najljepsa vam hvala izvanrednu uslugu, iznenadjenje je uspjelo :)

cvecara-online

Minci, dostavljamo cvece u Sarajevo.

cvecara-online

Aleksandre, dostavljamo cvece i u Makedoniju. Za detalje nas kontaktirajte putem E-maila.

Aleksandar

Da li dostavljate cvijece u Makedoniju?

Haris

Svaka cast, nemam rijeci za expeditivnost, brzinu, nema dalje, firma ste za svaku pohvalu, ovako nesto kod nas sa ovakvim vrhunskim pristupom poslu jos nisam dozivio...puno uspjeha u daljnem radu i samo naprijed !!!
Svi komentari