Glamur

Slanje cveca
Sastav proizvoda: - 15 crvenih ruža - Fererro Roche (približno 24 kuglice) * Boje konačnog proizvoda mogu se malo razlikovati od proizvoda prikazanog na fotografijama. * U slučaju poteškoća sa dobijanjem bilo kog elementa porudžbine, naš konsultant će vas kontaktirati radi određivanja zamena.

91.9 EUR | 101.55 USD | 10982.05 RSD
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

Anica

Izvanredna pounda da iznenadimo drage nam osobe - da li dostavljate cvijece u Backi Monostor kod Somobora?

cvecara

Molimo Vas da sva pitanja saljeta na nas mail, kako biste dobili odgovor u kratkom roku! Radimo nedeljom, dostavljamo u Banja Luku..;)

Marija

Zelela bih samo da znam da li vrsite isporuku nedeljom??? Hvala

DM77

Dostavljate li cvijece u Gorazde BiH

sanja

Da li dostavljate cvijece u Banja Luku? Hvala puno

Masan

Svaka cast ljudi, sva ocekivanja su i vise nego ispunjena. Veliki pozdrav!!!

Jasmin

Zelio bih samo da izrazim svoju zahvalnost i odusevljenje za profesionalno odradjen posao. Znam da je isporuka za Valentinovo zahtjevnija i da ima dosta musterija ali prevazisli ste i moja ocekivanja i jako sam sretan i zadovoljan odradjenim poslom. Supruga je dobila cvijece tacno na zahtjevani datum i vrijeme i za takve stvari ne postoji cijena, pogotovo na ovim nasim ex yu prostorima gdje je online kupovina jos uvijek u fazi razvoja. Svaka cast za profesionalnu uslugu!

Anonimno:

stvarno ste super samo ako moze brze sa isporukom.

Sani iz Slovenije

Najljepsa vam hvala izvanrednu uslugu, iznenadjenje je uspjelo :)

cvecara-online

Minci, dostavljamo cvece u Sarajevo.
Svi komentari