Blog posvećen cveću, cvećarima i cvećarama

Sve o aranžiranju cveća, cvećarskom poslu, nabavci...

24
Jan 2013
11:52

Savršen poklon za Dan zaljubljenih

Kategorija: saveti

14. februr samo što nije i svi smo u dilemi kako voljenoj osobi ovaj dan učiniti zaista posebnim, da ga pamti i rado ga se seća... Daću vam par ideja, ako već nemate svoju! :)

Svakako da je CVEĆE u kategoriji 'pod obavezno'! Tu nema dileme! Pre svega, crvene ruže, ali dolaze u obzir i druge boje i druge vreste cveća, posebno ako znate da vaša voljena preferira neki cvet!

Cvecara

No, ostaje dilema šta se još može uraditi na ovaj dan..

DORUČAK U KREVETU – Neka romantika počne od ranog jutra! Nežan poljubac za dobro jutro je svakako idealan početak dana. Lagan obrok, uz cedjenu pomorandžu i vaš osmeh biće više nego dovoljni!

Cvece za dan zaljubljenih

ROMANTIČNA VEČERA – Rezervišite sto u njenom omiljnom restoranu! Dobro vino i prijatan ambijent, uz puno osmeha i dobrog raspoloženje, i biće to veče za pamćenje!

Cvecara Novi Sad

OTPUTUJTE NEGDE – Ukoliko vam vreme i finansije dozvoljavaju, kratak put u Rim, Pariz ili Veronu biće savršen način da provedete Dan zaljubljenih sa voljenom osobom!

Cvecara Beograd

Ukoliko želite nešto klasičniji POKLON, imam par predloga i za to.. Foto album (sa vašim fotografijama), knjiga (pažljivo birajte temu), CD sa njenim omiljenim pesmama, plišane igračke, nakit.. Bitno je da poklon bude uskladjen sa interesovanjima i karakterom vaše voljene! Vi je najbolje znate, pa ćete svakako vi najbolje i odabrati poklon, ovo su samo predlozi..:)

U svakom slučaju, toplo vam savetujem da ne čekate zadnji čas i da na vreme sve pripremite i organizujete! Učinite ovaj dan posebnim sebi i svojoj dragoj! Srećan Dan zaljubljenih!

Cveće cveću, Milja