Blog posvećen cveću, cvećarima i cvećarama

Sve o aranžiranju cveća, cvećarskom poslu, nabavci...

22
Oct 2013
7:45

Cveće na dar...

Kategorija: saveti

Od davnina, cveće važi za savršen poklon za svaku priliku.. Verovatno će to zauvek to i ostati. Puno je razloga za to. Pre svega, svojom lepotom, cveće ostavlja bez daha gotovo svakoga. Poklanja se u svim krajevima sveta, osobama oba pola, svih uzrasta, svih religija, u svim prilikama.. Da biste poklonili cveće, ne treba vam poseban razlog, dovoljna je zelja da nekoga obradujete. Nije potrebno ni puno novca, a ukoliko imate cveće u dvoristu i malo mašte, novac Vam uopšte nije potreban!

dostava cveca

Zašto poklanjati cveće? Ovim činom dajete do znanja da Vam je stalo do osobe kojoj poklanjate, da Vam je bitna i da želite da joj ukažete poštovanje. Sa druge strane, osoba koja prima cveće kao poklon, obično je počastvovana ukazanom pažnjom. Statistika kaže da 92% žena tačno zna od koga je i kada dobila cveće!

Cveće mozete pokloniti svakome i u svakoj prilici.. Evo nekih ideja i predloga kome, kako i u kojoj situaciji možete ulepšati dan! VOLJENA OSOBA.. Pokažite svoju pažnju.. Ulepšajte voljenoj osobi dan! Cvećem ćete joj dati do znanja da mislite na nju! Moj savet vam je da cvećem iznenadite voljenu osobu, isplatiće vam se sasvim sigurno! Poklanjajte cveće kada se tome najmanje nada, na neočekivanim mestima i na nepredvidiv način! Možete joj ostaviti cveće na random stolu, poslati ga u frizerski salon da je sačeka, ili ga jednostavno staviti u njena kola! Ne zaboravite da vi najbolje poznajete svoju voljenu osobu, te stoga pustite mašti na volju i smislite neko iznenadjenje! Izaberite cveće koje govori nešto o njoj.. I recite joj koliko je volite!

CVECE ZA MAMU.. Sve sto je potrebno bilo kojoj mami na svetu je pažnja njenog deteta. Ima li boljeg načina za to od poklona kao sto je cveće? Jedna ruža je dovoljna! Možete je ubrati u svom dvorištu, kod komšija ili kupiti u cvećari, sasvim je svejedno! Majke to zaslužuju svaki dan u godini, tako da ne morate čekati njen rodjendan ili osmi mart.. To može biti bilo koji dan!

cvecara beograd

ODLAZAK NA VEČERU.. Idete u posetu prijateljima bez nekog posebnog povoda? Nema potrebe za skupim poklonima, ali.. Nećete valjda praznih ruku da se pojavite na vratima? Skroman buket ili aranžman u posudici ili kutijici je savršen način da pokažete zahvalnost domaćinima za njihovu gostoljubivost! Budite sigurni da ce vaši domaćni biti oduševljeni, a utisak koji ostavljate na taj način je i tek kako dobar!

RODJENDANI.. Odlasci na rodjendane su uvek povod za duga razmišljanja koji bi bio pravi poklon za slavljenika. Idealan poklon za rodjendan je cvetni aranzamn i lepa čestitka uz to! Ne morate lupati glavu, jednostavno otidjite kod svoje cvećarke i recite za koju priliku vam treba poklon, ona će znati šta je idealno rešenje!

RODJENJE BEBE je jedan od najdirljivijih i najemotivnijih momenata u životu. Ukoliko želite da čestitate novopečenim roditeljima, preporucujem aranžman od belog cveća, koji možete poslati majci u porodilište ili na kućnu adresu, da je iznenadi pri povratku iz bolnice! Tim gestom ćete svakako doprineti sreći i radosti upravo proširene porodice!

Slave, godišnjice, diplomiranje, poslovni uspesi, i tako dalje, tako dalje… Mnogo je razloga za čestitanje i poklanjanje cveća! Sve u svemu, toplo vam savetujem da poklanjate cveće u svakoj prilici, pa čak i kada nema nekog posebnog razloga! Nesebično ga darujte i budite sigurni da ćete izmamiti bezbroj osmeha i lepih emocija! Pokažite paž nju I ljubav na najlepši i najjednostavniji način!

Cveće cveću, Milja