Slanje cveca

Najlepše želje

Ostanite originalni i govorite jezikom cveća...

Ostanite originalni i govorite jezikom cveća! Iskažite najlepše želje korpom šarenog cveća. Ljiljani, ruže, gerberi, karanfili u kombinaciji sa zelenilom, u korpi. Možete birati veličinu buketa u polju DODATNE NAPOMENE prilikom naručivanja, kao i dodati slatkiš, piće, igračku ili balone.

od 34.9 EUR tj. 41.82 USD
Uvek sveže cveće
Uvek najpovoljnija ponuda
I uvek isporučujemo na vreme!
Koristeći usluge naše cvećare cveće možete dostaviti u bilo koje mesto u Srbiji, Crnoj Gori, BiH, Makedonii i Hrvatskoj. U sledećim gradovima cveće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Beograd, Novi Sad, Sarajevo, Niš, Banja Luka, Kragujevac, Zagreb, Podgorica, Skoplje....

Komentari naših klijenata:

Gea

Stranica je super, servis-tim je odlican. U cetvrtak sam se javila mail-on jer mi je trebao savjet i odgovorili su u roku od 20 min!!!! Mogu samo preporuciti ovo stranicu...jako ljubazno i profesionalno!!!! Pozdrav iz beca!!

robert

iznenadjenje je bilo potpuno prezadovoljan sam sa uslugom hvalaod sveg srca

Tanja, Australia

Brza i profesionalna usluga, hvala i samo nastavite tako.

ivan

svetsko a nase bravo

Vujic

HVALA VAM!!! Stvarno profesionalno uradjeno...zahvaljujuci vama postigao sam ono sto sam zeleo,a to je da izmamim osmeh jedne osobe...HVALA

Nikola Petrovic

Veoma profesionalno i precizno i to u gradicu za koji nisam verovao da ce biti izvodljivo. Hvala, bilo je krajnje vreme da neko pocne da ovako radi i na Balkanu.

Cvecara-Online

Svi mailovi koji su stigli na office@cvecara-online.com su odgovoreni. Eventualno moze da se desi da ne dobijete odgovor ako nasi sluzbenici procene mail kao šalu (nepotpisan mail, saljivog sadrzaja i sl.)

Reaver

Interesuje me kako da vas kontaktiram? Naime poslao sam mail na "office@cvecara-online.com" ali nisam dobio odgovor...

Gordana, Australija

Moja drugarica je dobila buket tacno 24 sata nakon narudzbe-evo napisacu kako ga je opisala:lijep.svjez,saren i ogroman,i to jos sa balonima!

Vladimir

Postovani, javila mi je baka da se toliko obradovala kad je videla takav lep buket pa sam hteo da vam se ovim putem zahvalim da ste mi sa tako lepim buketom obradovali baku. Veliki srdacni pozdrav.
Svi komentari